SHOW OVERVIEW
RETURN TO CASE STUDIES

Access Self Storage

Bracknell

Client: Rebus Holdings Ltd
Programme: 53 Weeks

This project involved the design and conversion of an existing office building into a mixture of self storage accommodation and serviced offices.

The refurbishment of Access Self Storage included the introduction of 2 new goods lifts from the lower ground level to the new third floor level. The addition of the third floor required the design and installation of new structural steelwork connected back to the existing steel frame.
All works were undertaken while the existing tenant occupied an area of the lower ground floor level.

Calendar

53
Weeks

Client/End User: Rebus Holdings Ltd
PM/Client: Peter Lawrence Stallworthy
Architect/ Designer: MAA
Engineer: Bradbrook Consulting
QS/Cost Consultant: Peter Lawrence Stallworthy
Programme: 53 weeks

“From the outset there has been great enthusiasm from the entire team to coordinate the design early on and manage the onsite works effectively and to a high standard of safety and quality, ensuring a great outcome for all involved.”

Nick Mayger, Peter Lawrence Stallworthy

OUR CUSTOMERS